Rydercup

På rydercup dag udfordrer vi en anden klub eller en gruppespillere. Der bliver spiller Foursoms over ni huller og single om eftermiddagen. Alle bolde spiller hulspil.Kaptajnen er til enhver tid den siddende formand for manneklubben. Han stiller holdet og rækkefølgen kort før start ved 1 tee.

Rydercup 2023  De Erfarne v  De Grønne  

De erfarne

De erfarne klar til kamp en søndag morgen. Kan godt se at de er sejers sikre, men også de ikke står helt tæt sammen for at forsvare deres titel.

De Grønne

Et stærkt sammensat hold, der var klar til udfordringen med Kim Pajor som hold Kaptain. Der er suppleret med nogle af de yngste fra manneklubben.

Vinderne af Ryder Cup 2023

Efter en point mæssigt god start, bragte de erfarne sig foran efter 9 hullers Fourball. Men da singlerne blev afviklet viste udfordrerne at de var på dagen de stærkeste. Så de grønne udfordre vandt i sikker stil. En god og hyggelig dag sluttede med fælles spisning i klubhuset.

Rydercup 2022 

Manneklubben v De unge knøse.

Årets rydercup blev er udfordring af de unge knøse. Med Thomas som Kaptain. De kæmpede bravt, men manneklubben trak sig sejrrigt ud af turneringen. Opdateres undervejsRydercup 2021

A-rækken v B-rækken

Årets match blev en udfordring mellem a-rækken og b-rækken.
det blev B-rækken der knebent løb med sejren. Opdateres senere